(iOS) Tie Dye обманює багато золота
Feb 11, 2022 4:41:33 GMT
Post by ercescijacfast on Feb 11, 2022 4:41:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато золота ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
Це хороша гра, але в ній забагато реклами🤨. А також вони не дають мені розблокувати VIP-речі та інші речі 🤨
Найгірша гра з кількох причин 1. Невідповідна реклама 2. Збій 3. Нудна 4. Шлях до багатьох реклам 5. Постійно збоїться аж до того, що я не міг Еван користуватися своїм телефоном 6. Так багато сповіщень 7. Я заплатив 20 доларів за vip і там написано платити за vip. Я навіть перевірив свій обліковий запис, щоб переконатися, що він пройшов. Якщо ви хочете зав'язати краватку, перейдіть до чохла для телефону своїми руками. Набагато краще видаліть цю програму та перейдіть до чохла для телефону своїми руками ТАКА ДУРНА ГРА 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Не можна претендувати на деякі призи. "Оголошення не готове" з'являється безладно.
Це було нормально, але реклама була постійною. Зазвичай я не скаржуся на рекламу, тому що я це розумію, це безкоштовна гра..але це була найгірша гра, яку я коли-небудь бачив.
Це хороша гра, але в більшості випадків є додавання, коли ви справді захоплені, це не так. Крім того, це дуже затримка гра, більшість додань, з яких ви не можете вийти, також ви не можете отримати більше кольорів і можете ви намагаєтеся додавати подібні речі, які ви можете додати до речей, які ви зав’язуєте
Ви не можете просто сказати, що реклама блокує, у кожній грі є реклама. Також гра весела
Подобається ця гра, але вона постійно закривається/вибивається, коли я намагаюся подати свій дизайн на конкурс. Будь ласка, виправте це, або я можу видалити.
Ця гра дуже весела, а також вона може зробити свій власний краватку.
Класна гра АЛЕ дуже багато реклам якщо це можна виправити то ,будь ласка, виправіть так гра класна
Гра прикольна тільки коли ти вже все прокачал не прокачується не цікаво
Tie Dye Simulaatio bbe
Гра була досить гарною, але я натрапив на помилку, я настійно рекомендую цю гру, але в ній є помилка, тому якщо ви можете позбутися її, це було б чудово, і я був би дуже радий залишатися в безпеці😷
Мені подобається загальна гра, але скоротити доповнення
це дуже хороша гра. Я дуже радий грати в цю гру. Ви дійсно повинні спробувати цю гру. він дуже барвистий. і його допомога у створенні дизайну сорочки. тому його допомога повна, тому, будь ласка, завантажте цю гру, вона дійсно дуже цікава. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Я думаю, що це чудова гра. Я завантажував цю гру двічі, але деякі проблеми з Інтернетом я не можу підключитися до цієї гри, але цього разу я можу підключитися до цієї гри, і я кажу, що це така чудова гра, і вона має певні пошкодження в грі, що це його, тому я поставлю їм 4 зірки
Я і мій двоюрідний брат обожнюємо цю гру, ця гра така цікава, і вона в основному схожа на вмирання від краватки в реальному житті, я думаю, що ви, хлопці, повинні це зрозуміти, це дуже весела гра, і ви можете розфарбовувати все, що завгодно, і не так багато реклами багато людей кажуть, що ця штука має багато реклами, але це не мені та моєму двоюрідному брату подобається ця гра, тому ми думаємо, що ви повинні отримати її, і які оцінили цю гру, ми дуже її любимо отримати цю гру прямо зараз
Гра весела і все, крім реклами! Їх надто багато для початку майже ЗАВЖДИ, коли ви кладете одяг на воду, з’являється випадкова реклама, також я не можу отримати те, що вам потрібно, щоб подивитися рекламу цього предмета, а у мене ввімкнено Wi-Fi! Це трохи тупо, якщо чесно
👍🖒👍🖒👍👍🖒👍🖒👍👍🖒🐮100000
Я кілька разів намагався грати в цю гру після її встановлення, і щоразу, коли я намагався грати в неї, гра вибивала мене з неї, перш ніж я міг пофарбувати першу сорочку. Я з нетерпінням чекав розваги, створюючи сорочки та інші речі.
Ігра не ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!!!!
Гра Супер не знаю, як вам реклами мене потрапляють на місцевість
Я знаю, що це класна гра, але вона займає багато пам’яті.
Це весела гра, але є багато доповнень. Під час виготовлення сорочки є доповнення.
Teñido con nudos Simulación kiw
Ця гра дууууууууууууууууууууу! Я люблю виготовляти сорочки, купальники та все інше. Мені подобається грати з VIP-персонами, тому що ви можете вибрати їхнє вбрання.Єдина моя претензія полягає в тому, що я хочу, щоб VIP-персони приходили частіше, і я хочу, щоб вони були менш відбілюючими рівнями, тому що для мене вони не приносять задоволення. Але ця гра в цілому хороша! Я люблю робити покази мод! Але, хлопці, не могли б ви зробити більше VIP-персон? Але понад усе мені подобається твоя гра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Мені дуже подобається ця гра, але в ній багато реклами
Нудно
Концепція цієї гри весела, але фактичний ігровий процес відстойний. Дуже загальмований, він рухається так повільно. Кількість реклами смішна! Нічого схожого на рекламу чи демонстраційну гру. У деяких оголошеннях написано: «НЕ ДОСТИГНУТЬ РОЖЕВОГО КОЛЬОРУ» або «НОБОДІ ДО РІВНЯ 200». Не рекомендував би цю гру. Графіка жахлива, як і управління.
Tie Dye სიმულაცია jbuj
Ця гра така весела та розважальна, що я дуже насолоджуюся нею завдяки crazy labs, будь ласка, crazy labs продовжуйте створювати нові програми, подібні до цієї, тому що ця гра дуже весела та містить барвисті речі, які я не робить, тому мені подобається це
Гра класна) але в неї скучно грати) посквльки як би я не покрасила ,їм всеодно сподобається)
Я поставив три зірки, тому що мені подобається ця гра. Але в цій грі є така реклама і вона не в офлайні, тому я поставив три зірочки 😃
Ця гра дуже весела, але є проблема, якщо вони можуть змінити кількість реклами, кожен раунд займає 5 хвилин, а в кінці кожного раунду є додавання, якщо додавання не дратує, тоді ви грайте в цю гру, хоча особисто я маю трюк для цього: ви натискаєте кнопку «Поділитися», а потім натискаєте «Не дивіться, додайте додавання», а потім уже бачили це додавання, і це поверне вас до гри, і вам не доведеться дивитися додавання, крім того, що це чудова гра, і я безперечно рекомендую її
Не можу сказати, що вона погана але і не гарна я її скачала хотіла пограти, а воно виходить з ігри тому 1⭐🤦
Ой, я ненавиджу цю програму!! Спочатку все було добре, але потім почали відбуватися дивні збої. Я такий злий, тому що мені дуже подобається гра, але я не можу грати, якщо вона постійно збоїться! Видаляючи програму заради мого телефону.. Я боргу, рекомендую завантажити цю гру.. поки помилку не буде виправлено, тому що я люблю цю гру, і мені сумно, що мені доводиться її видалити, але мені не потрібно вірус, тому що моя гра продовжує зависати.
Постійні збої, швидко набридають і в кожному раунді постійно, і реклама майже завжди одна і та ж.
Ця гра може бути веселою, але той факт, що між кожним є додавання. одиночний. річ. Це неймовірно дратує і не варто витрачати час на завантаження. Я розумію, що безкоштовним іграм потрібна реклама, але їм не потрібно більше реклами, ніж ігри
Постійно закривається. Я добре завантажив додаток, але після проходження кількох рівнів програма закривається і не відкриється знову. Я видалив і перевстановив програму, але у мене така ж проблема. Усі інші програми на моєму пристрої працюють нормально.
Спочатку, коли я завантажив цю гру, я подумав, що це дійсно круто, тому що я люблю ті-дай, все, що є тай-дай, я отримаю це, але коли я насправді спробував, це було жахливо, гра постійно зависала, і я знаю, що це фарба і це буде впадати в тканину, але в реальному житті це не так сильно, і коли я справді йду щось фарбувати, я роблю один колір, і це робить 3 пробіли, це мене обурює до глибини душі, НЕ ЩАСЛИВИЙ ЗОВСІМ. 😠☹️😡🤬
Хто кажуть шо у них глючить і всяке таке то в них просто телефон такий а не гра. ГРА СУПЕР!!!!
Мені подобається гра, але є 2 речі, які потрібно покращити. 1. Кількість кольорів, які ви можете розблокувати. Коли ви все отримуєте за пару годин, стає трохи нудно. 2. Сума надбавок. Боже, чому?! Така кількість додавань смішна. Буквально кожну хвилину додавання. Я думаю, що вам слід зменшити його. У всякому разі, мені це дуже подобається. Дякую за виправлення 🤗
Це хороша гра, але немає нічого цікавого, як у нас є два кольори і вмираємо одне й те саме те саме багато разів, тому я хочу, щоб це було змінено, і є лише кілька прикрас, будь ласка, мені більше прикрас і більше клієнтів, щоб зробити щось цікаве, що у вас є щоб прикрасити місце, де знаходиться ваш магазин, ви повинні зробити цікавим того, хто незнайомець це читає, я скажу, щоб завантажити цю програму, це добре, але немає нічого цікавого, вам просто потрібно згорнути фарбу і дати
Просто ставлю 5 зірок бо нічо не можу сказати гра клас🤯🤯🤯😊😊😊☺️
Tie Dye Simulaatio bbe
ДО РОЗРОБНИКІВ ГРИ ДОПОМОЖІТЬ МЕНІ, БУДЬ ЛАСКА, мені подобається ця гра, я хотів би сказати, що я люблю її, але не можу 😟. Тому що кожного разу я отримую новий елемент і намагаюся натиснути на нього, щоб отримати його, а кнопка зелена, але пише, що оголошення ще не готове Я чекав 10 хвилин, але з'являється те саме повідомлення!!! Я не розумію чому, тому що мій Wi-Fi відкритий, інакше я не зміг би грати в гру, оскільки для цього потрібен Інтернет. Я втратив ВСІ нові речі через це чому це БУДЬ ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ!!!
Фу
Кожного разу, коли я йду промити його у воді, з’являється реклама, яка дратує, тому що це щоразу, але крім того, що це не так вже й нудно, як вбивця часу гри, хоча я не збираюся встановлювати його знову, я хотів би грай просто я думаю, що сума реклами смішна
Geometry Dash World Arkade tzzz
І Кіра❤
Немає реклами, тому я не можу нічого створити, але перша сорочка, яку я розфарбувала, була чудова.
Я люблю цю гру, загалом це досить хороша гра. Могли б отримати 5 зірок, якби ви усунули збій, не дозволяйте мені робити VIP, що б я не робив! Це так засмучує.
Я б сказав, що люблю це, але я не знаю. Я вже частково створюю краватку, а потім це просто вимикає мене. Це теж сором, тому що я дійсно хотів це спробувати! Мені завжди подобався вигляд краватки, але перший шанс, що я наблизився до спроби, просто відключив мене. Будь ласка, будь ласка, будь ласка, чи можете ви це виправити, тому що я б із задоволенням зіграв у неї знову, поки це не вимикає мене щоразу час
Тупа гра і дуже багато реклами!!!
Ігра дуже класна і неглючить
Teñido con nudos Simulación kiw