(Android/iOS) Stumble Guys: Multiplayer Royale cheaty viac peňazí
Feb 19, 2022 8:59:39 GMT
Post by woonitibmade on Feb 19, 2022 8:59:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty viac peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Ja si ju stiahnem ok
Tie špeciálne emócie, cez ktoré môžete niekoho doslova nakopnúť alebo zraziť na ďalšiu úroveň, sú najhoršie!!! Stačí zaplatiť vývojárovi a udrieť ostatných hráčov, to je zlé!
Túto hru som objavil len pred pár dňami a zatiaľ je to pre mňa zábavná hra. Reklamy neboli otravné a niektoré z nich možno použiť na odomknutie vzhľadov a iných vecí. Neexistujú žiadne vylepšenia ani výhody, ktoré by vás prinútili zrýchliť alebo vyskočiť vyššie, vďaka čomu je hra férová. Prial by som si, aby mohli pridať ako súkromnú miestnosť pre vašich priateľov na hranie a 2+ hráčov je dosť. Celkovo je to naozaj zábavná hra s priateľmi alebo len tak pre seba.
Hra nemá veľa máp, tiež sa to občas pokazí a vyradí ma z hry! Tiež som zaplatil v hre a nedostal som nič, chcel by som vrátiť peniaze!
Stumble Guys: Multiplayer Royale je arkádová hra pre viacerých hráčov, v ktorej sa hráči tridsaťdva hráčov snažia prekonať cestu s
Skvelá hra... Až do aktualizácie. Úder je hlúpy. Existujú dve možnosti, ako odstrániť údery alebo ich dať všetkým. Najradšej by som sa ich zbavil.
je to také oneskorené a na počítači je veľa chýb plus im, takže skúste urobiť nejaké pohyby pre počítač, napríklad aswd na pohyb alebo šípky na pohyb a medzerník na skok
Dávam 4 super hra dokim vám najebnu futbal alebo rakety neznášam týmové hry na picu
GOD LEVEL GAME, ALE DÚfam, že pridajú ĎALŠIE MAPY. JEHO NUDA HRAŤ ROVNAKÉ MAPY V KAŽDOM ZÁPASE, KTORÉ SA PO 2-3 ZÁPASOCH UNUDÍ. ODDYCH VŠETKO JE DOBRÉ. 0 LAG BEZ PROBLÉMOV S PINGOM. VŠETKO JE SUPER.
Super hra
Stumble Guys: Multiplayer Royale Laga smaa
Je to pekná hra na hranie s priateľmi, ale niekedy zaostáva. Ale je to najlepšia hra pre dobrodružstvo, má rôzne fázy súťaže. Občas to zamrzí, ale páči sa mi to
Skvelá hra, aj keď si myslím, že ostatné mapy by sa mali využívať oveľa viac ako bežných 6, na ktorých vám normálne umožňujú hrať.
Super Bino Go:Adventure Jungle Nuotykių bhbi
Je to dobrá hra ale keby mi ty kokoti nedokazili tak som mohol mať 2korunky😠😡😤
Hra je úžasná, ale hrať s našimi priateľmi je v hre, ako je táto, nevyhnutné. Takže, prosím, implementujte zoznam priateľov!!
Je to zábavné, ale! Existuje toľko hráčov, že hrajú ako roboti! Hra potrebuje 10+ a nie 3+! Opraviť to!
Doslova dostanete reklamu zakaždým, keď sa hra skončí, je to ako dostať reklamu každú minútu. Okrem toho sú mapy poskytnuté náhodne, ale niektoré mapy (najmä tie staré) sa objavujú príliš často, že to ovplyvňuje môj herný zážitok.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Екшън pmu
Nie som si istý, či bola moja recenzia vymazaná alebo jednoducho nebola uverejnená, ale aby som to zhrnul, cítil som, že Stumble Guys je príliš blízko k tomu, aby bola kópiou Fall Guys. Mám pocit, že táto aplikácia je skvelým portom, ale existuje veľa spôsobov, ako ju vyniknúť ako rôzne režimy výziev namiesto futbalu, možno ako režim na schovávačku a ponúkať rôzne spôsoby, ako prinútiť hráča používať mechaniku Stumble Guys vo tak, ako to Fall Guys neurobili.
Problém, ktorý mám pre túto hru v tom, aká nespravodlivá je bezplatná vstupenka, si myslím, že musíte pridať ďalšie ceny na bezplatný vstup, ako napríklad prémiový príklad: Viac vzhľadov = bežné alebo lepšie, drahokamy atď.
Jednoducho jeseň chalani v horšej kvalite na mobile ale je to super
Táto hra je skvelá pre mobilnú hru, ale mám dobré wifi pripojenie a ping je stále nad 90 alebo 100. Tiež ma vynecháva z oblasti, ale celkovo, ak to zmenia, mohla by to byť lepšia hra. mohol by som zmeniť gamw, požiadal by som o nové a ďalšie mapy.
Táto hra je pekná, ale sú tam nejaké chyby a nedostatok drahokamov, musíte dať aspoň 5 drahokamov víťazovi zápasu spolu s korunou Chcem si kúpiť klopýtnu kartu, ale nie sú tu žiadne drahokamy a nie sú tu žiadne udalosti, takže hra začína byť nudná, takže pls dajte udalosti pri príležitostiach ako je Nový rok, Halloween, Vianoce atď. Aby sme mohli získať nejaké drahokamy a skiny. Hodnotím 4 hviezdičkami, ale ak pridáte udalosti, tak svoje hodnotenie zmením a bude to 5 hviezdičiek, ďakujem
Mobilné ovládacie prvky nie sú také plynulé a nie je ľahké zabrzdiť. Stratená chrámová mapa s hrotmi a osami zaostáva bez ohľadu na to, aké zariadenie používam a mám najlepší 5G internet na najvyššej rýchlosti. A futbalová mapa je tiež oneskorená. Prosím, urobte ich menej oneskorené aj pre dobrých internetových hráčov.
Najhoršia hra
Dobrá hra, ale musíte zaplatiť za 98% prispôsobení a joystick je pokazený
Stumble Guys: Multiplayer Royale Ação aee
veľmi zlá hra veľmi zlá mapa najhoršia mapa sú raketa dunenie zakopnutie futbal pokorné zakopnutie nesťahujte závady laguje a toľko reklám, ak chcete drahokamy, musíte pozerať reklamy, ak chcete postavy, musíte pozerať reklamy Táto hra sa mi nepáči ak kitka sleduje toto tempo plz zlepsit
Veľmi dobrá hra raz som mal ping 1303 🤣 a odstránte futbal lebo to sa nedá ísť všetci idú za jednou loptou tak ja som sám a jasné že prehrám
Prosím, odstráňte emóciu úderu, ľudia ma stále udierajú, keď som tak blízko k víťazstvu. TOTO JE NEfér! A prineste späť super šmykľavý trik a tiež skok na trampolíne! Odpočinok je všetko dobré
Toto je veľmi dobrá hra na hranie.... Môžete si ju užiť so svojimi priateľmi... Jediný dôvod, prečo dávam 4 hviezdičky, je - (Platené špeciálne schopnosti) - Môžete kopnúť hráča a zbaviť sa ho)) To je veľmi dráždivé Dostať zaplatené a získať špeciálnu schopnosť)) ...Pretože niektorí hráči nemajú peniaze na získanie špeciálnej schopnosti)))Môžete ich odstrániť... A moja recenzia bude 5 hviezdičková ⭐⭐⭐⭐⭐
Táto hra sa mi páči, ale dávam jej iba 1 hviezdičku, pretože má príliš veľa problémov so sieťou, nemôžem, má veľa problémov so sieťou, prosím, túto hru nehrajte
Milujem to!!
Zdá sa, že hra sa po prvom kole odpojí, pretože sa medzi kolami objaví reklama. Toto je jediný problém, ktorý som s hrou mal. Existuje spôsob, ako môžete úplne presunúť reklamy z medzi kolami po zápasy? Myslím, že by to pomohlo hráčom, ktorí si nemôžu dovoliť odstraňovať reklamy, hrať hru celú.