(Android/iOS) Family Island™ — Farming game bir çox düymələr sındırılır
Feb 19, 2022 9:20:59 GMT
Post by woonitibmade on Feb 19, 2022 9:20:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox düymələr sındırılır ▞▞▞
▞▞▞ Family Island™ — Farming game 2022 version ▞▞▞
Family Island™ — Farming game Εύκολα fwry
Əla oyun onu hər gün oynamağı sevir, sadəcə olaraq çətinliklərin yerinə yetirilməsi üçün çox enerji sərf etməməyi arzulayıram
Bu, çox asılılıqdır. Mən aşağı olanda mənim üçün yaxşı diqqəti yayındırır. Əgər oyunlarda pul xərcləyən biri bunu etməsə, yoxsa sınacaqsan.
*Redaktə edildi*4 ulduza yüksəldin. Mən digər adaları necə gəzməyi öyrəndim və indi bir dəstə kiçik ada almaq əvəzinə, günümə sadəcə Böyük paketimi ⚡ almaqla başlayıram. Mən icazə verdiyim YALNIZ alışdır. SOoo 4⭐-ni saxlaya bildiyinizi görək! Mən bu oyunun əsas konsepsiyasından zövq alıram; amma mən indicə başladım və heç vaxt heç nəyi təkmilləşdirə bilməyəcəyim və ya tikə bilməyəcəyim üçün əsəbiləşirəm, çünki mağazam həmişə doludur, amma ehtiyacım olan heç bir şey yoxdur. Niyə daha yaxşı interaktiv olmadığını başa düşmürəm, mən 5-ci səviyyədəyəm.
Mən bu oyuna başladım və onu çox sevdim, o qədər bağlı qaldım, amma oyunda məqsədə çatmaq üçün böyük real pul xərcləməsi tələb olunur. Siz qəbilələrə qoşula bilərsiniz və bəlkə də onlar xərcləri bölüşürlər, ancaq solo oynamaq istəyirsinizsə, oynamazdan əvvəl yaxşı düşünün. Sınaqları itirməkdən və virtual vəsaitlər tükənənə qədər qısa müddətə ev adasında dulusçuluq etməkdən xoşbəxtdirsə, bu, əladır. Sizi oyuna davam etdirmək üçün virtual pul qazanmaq üçün reklamları izləmək şansınız olanda söndürün və növbəti gün geri qayıdın. SÖKMƏK
Oyun kimi mən çox uzaqdayam və o fb səhifəsi məni şəkil çəkdirməyə və fb səhifəsinə 200 enerji və ya 300 qiymətli daş şəklində fəaliyyət gətirmək üçün bir şey söyləməyə çalışmağa kömək etmir. irəliləyişinizə kömək edəcək heç bir şey və tapşırığı tamamlamaq mükafat üçün səy göstərməyə dəyməz tbh gözəl oyun sadəcə pulunuz üçün hərislik və səy əldə edildikdə kiçik mükafat
Family Island™ — Farming game Hygge joms
Mən bu oyunu sevirəm, amma son 2 həftə ərzində hər dəfə oynadığım zaman öz-özünə çıxır. Bu oyuna çox pul xərcləmişəm. Oyun yaxşı başlayacaq, lakin 30 və ya 45 saniyədən çox açıqdırsa, o, mənim əsas ekranıma qayıdır.
Enerji çatışmazlığı ağrıdır! İşlər həddən artıq çox enerjiyə başa gəlir, ona görə də siz dərhal heç nə ilə nəticələnmirsiniz. Yeni təkmilləşdirmə gözləntiləri gülüncdür və yalnız pul xərcləsəniz əldə edilə bilər. Və elə bir nasazlıq var ki, siz əşyalar düzəldirsiniz və bəzən o, qeydiyyatdan keçmir, grrrr!
Oyun indiyə qədər 12-ci səviyyəyə qədər xoş idi. Enerji problemdir. Oyunda pul ödəmədən çox sayda şeyi etmək üçün enerji əldə etməyin kifayət qədər yolu yoxdur. Tərtibatçılar bu problemi həll etsələr, oyun enerji doldurulması arasında 10 dəqiqədən çox müddətə məşğul ola bilər.
Ne gişdıllax oyundu girirem açır yüklemiyin menden tövsiyye
İndiyə qədərki təcrübəm səmimidir, bu, gözəl vaxt keçirməkdir və çox gözəl dizayn edilmiş oyundur, animasiyalar da yaxşı görünür. Bu, digər oyunlarda gördüyüm eyni yırtıcı müdaxilə edən AD sistemlərinə malik deyil, lakin iş mağazaya gəldikdə, enerji siqnalları tükəndikdə pop-uplar var və sinəyə toxunsanız, ekranın istənilən yerinə toxunun. daha çox açar almaq çox zəhlətökən görünəcək. Hadisələr vaxt itkisi ola bilər.
Mən bu oyunu sevirəm. Bununla belə, tapşırıqları yerinə yetirmək üçün sərf olunan enerji çox yüksəkdir. Mən yalnız təxminən 3 dəqiqə oynaya bilirəm, sonra növbəti bir neçə saat ərzində daha çox enerji gözləməliyəm. Siz tacir sifarişlərini yerinə yetirmək və ya hadisə tapşırıqları arasında seçim etməlisiniz. Və tədbir açarları qazanmağı tələb edirsə?! Onda unudun... əgər pul xərcləməsəniz. Əla oyun... əla konsepsiya... amma enerji ilə daha yaxşı tarazlıq olmalıdır.
Çox əyləncəli və sərgüzəştli oyun, çoxlu xəzinələri və çoxlu yeni şeyləri araşdırmaq üçün çoxlu adalar, həmişə əyləncəli saatlar və saatlar tapmaq üçün
😍😍
İndiyə qədər hər şey qaydasındadır 👍 Artıq bir həftədir oynayıram və bəli, əlavə şeylər istəyirsinizsə, bir az pul xərcləməlisən 💰 amma elədir. Daha böyük qutular 📦 içində daha çox brilyant 💎 və şimşəklər olan qutular versəniz yaxşı olardı 👍
Bu əyləncəlidir, lakin tapşırıqlar üçün tələb olunan enerji mükafat üçün yüksəkdir. Bir ağacın kəsilməsi daha çox Günlük verməlidir, eləcə də ağacların kiçik budaqları var. Çoxlu "əyləncəli" hadisələr oldu, amma 1-ci yer tutduqdan sonra belə, tədbiri tamamlamağa yaxın deyildim. Hadisələr də sizi doğma adaya laqeyd yanaşmağa vadar edir və çox şey tələb edir. Tam hazırkı hadisə adası delikləri doldurmaq üçün 50 log istəyir. Artıq 2 fərqli materialdan istifadə edildiyini nəzərə alsaq, bu olduqca yüksəkdir. Bəzi dəyişikliklər lazımdır.
Çox zor oyundur 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀😀😀 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘👌👌👌👌👌👌👌👌
Pis müştəri xidməti, bunların hamısının pulsuz olduğunu deyirlər, lakin bu, heç vaxt irəli getməyəcəyiniz yalandır və kədərli tərəfi hətta rəylərə cavab verəndə belə, hamısı avtomatik cavablardır. Deyə bilərəm ki, onlar pula ehtiyacı olan şirkətdirlər və oyunçulara əhəmiyyət vermirlər. Və kədərli tərəfi oyunçuların əksəriyyətinin hack etməsidir, fb səhifəsinə keçin, oyunçuların əksəriyyətində yalnız satın alına və ya sındırıla bilən resurslar var. Mütləq özünüzə bir yaxşılıq edin və daha yaxşı oyun tapın, həmçinin YouTube səhifəsi zarafatdır. Qaçmayın, bu oyundan getməyin!
Üçüncü gün oyun və indiyə qədər macəra dolu - möhtəşəm! Mən hələ telefonumu yerə qoya bilmirəm. Mənə 2 həftə oyun verin və biz yenidən danışaq. Xoşbəxt macəra!
Pis
Gemuruh Tank Super Santai uyw
Enerjidən istifadə etməyi və real həyat vəzifələrini yerinə yetirmək üçün yola düşənlər üçün əyləncəli oyun. Əgər daha uzun oynamaq istəyirsinizsə, bu, enerji üçün əvvəlcədən planlamalı olduğunuz bir oyundur. Bişirin, hədiyyələr götürün, oyunda daha çox iş görmək üçün sifariş edirəm. Mənim mübarizəm elementləri yeniləməkdir. Mən bunu planlaşdırıram, amma işlər çılğınlaşır. Təkmilləşdirmə və ticarət üçün eyni resurslara ehtiyac var.
Oyun açılmır niye?deyirki family island dayanmışdır
Oyundaxili hadisələri pulsuz oyunla bitirmək qeyri-mümkündür, ona görə də F2P tədbirə başlamaq üçün zəhmət olmasa, vaxtınızı itirməsəniz.. YENİLƏNİB: Veb saytınızda qeyd etdiyiniz məsləhətlər enerji əldə etmək üçün faydasız məsləhətlərdir.. Mən artıq bilirəm ki.. çünki hadisəni sizə pul ödəmədən başa çatdırmaq mümkün deyil, bu bir həqiqətdir.. heç bir alış etmədən oyununuzdakı hər hansı məzmunu uyğunlaşdırmaq üçün nəzərdə tutulmuş oyununuzu iddia etməyi dayandırın.. və xahiş edirəm rəyimi bir daha silməyin, bu, təqib sayılır! sizin üçün 1 ulduz..
Oyundan həzz alın, əsasən tədbir günlərində enerji almağa məcbur olduğumu hiss edirəm. Enerji almadan başqası ilə rəqabət apara biləcəyinizi düşünməyin, amma bu oyunu oynayarkən əylənirəm.
Yaxşı internet bağlantım var, amma hələ də oyuna daxil ola bilmirəm. zəhmət olmasa buna baxın
Bu əyləncəli bir oyundur, bəzi sinir bozucu hissələr var, lakin hər tərəfdən yaxşı oyundur
Vaxt itirmək üçün yaxşı oyun. Bəzən əyləncəli ola bilər. Ancaq son dərəcə pul aclığı. Bir qayanı sındırmaq üçün ən azı 15, ən çoxu isə 60 enerji lazımdır. Və hər 2 dəqiqədən bir yalnız 1 enerji əldə edirsiniz. Hətta 100 enerji paketini ödəsəniz belə (mən bunu etmirəm) sözün əsl mənasında 1 və ya iki şeyi edə biləcəksiniz və sonra SIFIR enerjiyə qayıdırsınız. Bəzi tədbirlər cəmi 2 gündür, ona görə də bütün enerjiyə yüzlərlə dollar xərcləmədən tədbiri başa çatdırmaq demək olar ki, mümkün deyil. Pulunuzu boş yerə sərf etməyin, sadəcə əylənmək üçün oynayın
Nə qədər ki, yaxşı oxuya bilirsən, bu oyun rahatlatıcı bir vaxt keçiricidir.. Nəvələrim yanıma gələndə onlarla oynamaqdan həzz alıram, bu, həqiqətən bir ailə oyunudur.. biz onu sevirik.....
Tamda yaxşı deyil
Əla oyundu. Sevimlidi
Əla aplikasiyadı
Əla oyundu 👍👍👍👍👍👍
Hər şey qaydasındadır. Mən gündəlik oynayıram. Yaxşı, mən daxil oluram və məhsul yığıram, sonra lazım olan məhsulların istehsalına başlayıram, sonra sistemdən çıxıram. Təxminən gündə 30 dəqiqə vaxtımı idarə edirəmsə və başqa işim yoxdursa. Sürətlə irəliləyişlə başlayır. Hər hansı digər oyun kimi, pul xərcləməsəniz bir nöqtəyə çatırsınız, oyun kəskin şəkildə yavaşlayır.
İşləri görmək və enerjini doldurmaq üçün çox enerji tələb olunur. Digər oyunlar kimi yaradıcı da pul qazanmaqdan və əslində keyfiyyətli mobil oyun yaratmamaqdan narahatdır.
Family Island™ — Farming game Priložnostne gjml
Başlanğıcda sürətli, ancaq təkbaşına uzaqlaşdıqda yavaşlayır. Enerjiyə pul xərcləməyiniz üçün edilir. Əyləncəli oyun olsa da.
Enerji nece toplanir zehmet olmasa kömeklik ederdiz
Hər tapşırıq zamanı macəra adaları ilə çox enerji sərf etməli olduğunuz hallar istisna olmaqla, bu oyunu xoşlayıram. Yeməkdən və başqa şeylərdən enerji toplayıram, amma yenə də bir işin bir hissəsində çox istifadə edirəm
Reklamlar yüklənməyəcək, telefonunuz çox yavaş olacaq və qara ekranla bitəcək. Bəzən onlar işləyərkən heç bir mükafat almırsınız.
Mən rəyimi aşağı salıram.. Salam mən demək olar ki, bir ildir ki, ailə adası oynayıram və mən buna daxil olmağa çalışdım və bu, mən olduğum zaman internetə qoşulmadığımı söyləyir, məlumatım var və telefonumda məlumatlardan istifadə edən hər şey işləyir. . Mən oyun mağazasına daxil olmağa və proqramların sadəcə WiFi-də işləmədiyinə əmin olmağa çalışdım ki, parametrlərə keçib keşi təmizlədim və məcburi bağlandım. Hələ heç nə. Oyunumu yenidən işə salmaq üçün nə lazımdır? Xahiş edirəm kömək edin
Əyləncəli oyun, daha çox enerji gözləməyə nifrət edirəm. Hər şeyə o qədər ehtiyac var ki, oyun vaxtı azdır.
yaxşıdı 👍🏻😊
Tonlarca əyləncə və indi pulsuz əşyalar toplamaq daha asandır. Dəyişiklik üçün təşəkkür edirik.